Το στρώμα στο σκάφος είναι ειδική περίπτωση. Η υγρασία, που φυσικά υπάρχει στους χώρους του σκάφους, σε μεγαλύτερο ποσοστό από άλλους χώρους, παγιδεύεται συνήθως ανάμεσα στο στρώμα και στην επιφάνεια που αυτό τοποθετείται, με αποτέλεσμα την εμφάνιση μούχλας. Αυτό χειροτερεύει όταν το στρώμα δεν τοποθετείται επάνω σε κρεβάτι με τάβλες, αλλά σε πάγκο με κλειστή επιφάνεια. Γι΄αυτό, όλοι μας στην TAILORBED, επιδιώκουμε ώστε το στρώμα στο σκάφος να προσφέρει στο χρήστη του την ίδια άνεση και υγιεινή με αυτή που έχει στο σπίτι του. Η μακρόχρονη παρουσία της οικογένειας Ράπτη στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση ότι ξέρουμε σε βάθος τι θα πει σκάφος και θάλασσα, και τι ακριβώς χρειάζεται.

skafos

Η γκάμα των στρωμάτων της TAILORBED έρχεται να δώσει τη λύση. Τα υλικά μας (φυσικό καουτσούκ, κοκοφοίνικας, αλογότριχα και μαλλί), που χρησιμοποιούμε στα στρώματά μας, έχουν εξαιρετική συμπεριφορά στην αποβολή της υγρασίας και τη φυσική αναπνοή, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για έναν ξεκούραστο και αναζωογονητικό ύπνο. Ιδιαίτερα η νηματόστρωση TAILORBED και η αδιάβροχη ιδιότητά της είναι ιδεώδης για στρώματα που χρησιμοποιούνται σε υγρό περιβάλλον.

Όμως, το κατάλληλο υλικό δεν είναι αρκετό από μόνο του, γιατί κάθε σκάφος έχει ιδιομορφία στη διαρρύθμισή του και στη διάταξη των χώρων ύπνου. Η TAILORBED διαθέτει το έμπειρο προσωπικό, που βοηθάει στο σχεδιασμό τού κατά περίπτωση κατάλληλου στρώματος, ακόμα και για τις περιπτώσεις που το στρώμα εξυπηρετεί το διπλό σκοπό κρεβατιού και καναπέ ή που το κρεβάτι είναι διώροφο (κουκέτα). Αποτυπώνουμε με ακρίβεια κάθε ειδικό σχήμα και διάσταση, ώστε το στρώμα TAILORBED να ταιριάξει απόλυτα στη διαμόρφωση του σκάφους σας.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ
Εξίσου έξυπνες λύσεις έχουμε να προτείνουμε και για την περίπτωση που έχουμε να κάνουμε με μεγάλα θαλαμηγά σκάφη και πλοία κρουαζιέρας, ώστε να συνδυάζεται η πολυτέλεια με την πρακτικότητα.