Έχω προβλήματα με την πλάτη/μέση μου πιο στρώμα είναι κατάλληλο για εμένα;

Τα στρώματα TAILORBED είναι σχεδιασμένα για την ορθοσκελετική φροντίδα του σώματός σας. Παρόλα αυτά, δεν είναι δυνατόν κάθε στρώμα να είναι κατάλληλο για κάθε σωματοδομή. Γιατί κάθε ένας από εμάς είναι μοναδικός.
Το ιδανικό στρώμα για την περίπτωσή σας είναι το στρώμα που προσαρμόζεται αποκλειστικά στο δικό σας σώμα και είναι φτιαγμένο στα δικά σας μέτρα (tailor-made), πάντα σε συνάρτηση με την αγαπημένη σας στάση ύπνου.
Θα πρέπει οι καμπύλες του σώματός σας να αποσβένονται πλήρως. Η φράση που περικλείει όλη τη φιλοσοφία μας για τον ύπνο είναι ο ορθοσκελετικός ύπνος.

Έχω αυχενικά προβλήματα πιο μαξιλάρι προτείνετε;

Το μαξιλάρι είναι ένα ακόμη προϊόν που πρέπει να έχει την έννοια της tailor-made επιλογής.
Το κεφάλι μας αναπαύεται στο μαξιλάρι για πολλές ώρες καθημερινά και πρέπει να προσαρμόζεται τέλεια στον αυχένα μας. Δεν είναι δυνατόν ένα μαξιλάρι που είναι κατάλληλο για έναν άνθρωπο, ακριβώς το ίδιο μαξιλάρι να είναι κατάλληλο και για κάποιον άλλο. Οι μεταβλητές είναι πάρα πολλές και οι συνδυασμοί δεκάδες. Παράγοντες όπως για παράδειγμα η απόσταση των ώμων από το λαιμό, η διάσταση της πλάτης και το βάρος, ποικίλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο.
Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και το στρώμα πάνω στο οποίο θα τοποθετήσουμε το μαξιλάρι. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα νοιώσει διαφορετικά το μαξιλάρι του όταν το χρησιμοποιήσει σε ένα μαλακό στρώμα και διαφορετικά σε ένα σκληρότερο ή ένα μέτριας ελαστικότητας.
Για να καλύψουμε όλους τους παραπάνω συνδυασμούς, σχεδιάσαμε τα μαξιλάρια μας με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να ρυθμιστούν βάση των αναγκών του κάθε χρήστη. Πετυχαίνουμε αυτή την προσαρμογή με την χρήση φερμουάρ και την δυνατότητα να ρυθμίζετε μόνοι σας και εύκολα το ύψος του μαξιλαριού ώστε να προσαρμόζεται τέλεια στο δικό σας αυχένα και τον κρατά σε τέτοια θέση ώστε ξαπλώνοντας να σχηματίζεται ευθεία γραμμή με τη σπονδυλική στήλη.

Είμαι ευαίσθητος στις αλλεργιές. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα ύπνου σας;

Χρησιμοποιούμε υλικά τα οποία είναι υποαλλεργικά. Το φυσικό καουτσούκ, ο κοκοφοίνικας, η αλογότριχα, το μαλλί και η νηματόστρωση TAILORBED είναι πιστοποιημένα από διεθνή αναγνωρισμένα ανεξάρτητα εργαστήρια για την κορυφαία τους ποιότητα.

Επίσης υλικά όπως το βαμβάκι και το λινάρι που θα βρείτε στα υφάσματά μας διακρίνονται για την υποαλλεργική τους ιδιότητα. Επιπροσθέτως τα πούπουλα που χρησιμοποιούμε είναι κορυφαίας ποιότητας. Πιστοποιούνται από το μεγαλύτερο εργαστήριο ελέγχου πούπουλου και φτερού στον κόσμο, το IDFL. Συγκεκριμένα τα πούπουλα μας πλένονται, ύστερα απολυμαίνονται, πλένονται ξανά, δεύτερη φορά και τελικά ψήνονται ώστε να απαλλαχθούν από σκόνη και ακάρεα.

Όλα τα υλικά μας είναι απαλλαγμένα από τοξικά και επικίνδυνες προσμείξεις. Διαλέγουμε τα υλικά μας κάτω από πολύ αυστηρά κριτήρια ώστε να διασφαλίζουμε ένα πολύ υγιεινό ύπνο για εσάς και τα παιδιά σας.