πόνοι σε μέση και πλάτη κύφωση και σκολίωση αυχενικό σύνδρομο

Η εμφάνιση πόνου στη μέση ή στην πλάτη, αποτελεί στις ημέρες μας πολύ συχνό φαινόμενο. Έχει μάλιστα πάρει τη μορφή επιδημίας, γιατί ταλαιπωρεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, με την εισαγωγή της μηχανής στην παραγωγή και στις μετακινήσεις, μείωσε το χρόνο της ορθοστασίας και του περπατήματος και οδήγησε στην καθιστική ζωή, με λιγότερη άσκηση του σώματος και με ελάττωση της καλής κυκλοφορίας και της αιμάτωσης του οργανισμού.

Αυτό, εκτός από τους πόνους που προείπαμε, επιφέρει και άλλα βασανιστικά συμπτώματα, όπως το αυχενικό σύνδρομο και τη σκολίωση. Εμείς στην TAILORBED, δεν υποσχόμαστε ότι εξαφανίζουμε τα προβλήματα των πόνων στη μέση,στην πλάτη και στον αυχένα. Μπορούμε όμως να σας παρέχουμε ένα ύπνο που θα κρατά τη σπονδυλική σας στήλη στη σωστή θέση και θα απαλύνει τα ενοχλήματα.

Η ορθοσκελετική συμπεριφορά του στρώματος καιτου μαξιλαριού, είναι μια πολύ δυνατή παρέμβαση προς την κατεύθυνση της πιο υγιεινής ζωής, η οποία ανακουφίζει αλλά και δρα προληπτικά εκείπου δεν έχει εμφανισθεί ακόμα το πρόβλημα.

 

orthoskeletikos