Ο ύπνος είναι η κυριότερη παροχή ενός ξενοδοχείου.

Οι ξενοδοχειακές μονάδες που εμπιστεύονται στην TAILORBED τον εξοπλισμό τους σε προϊόντα ύπνου, αποκτούν σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού: την παροχή τέλειου ύπνου! Αυτό λειτουργεί καταλυτικά στη βελτίωση της βαθμολογίας του ξενοδοχείου, τόσο στις μηχανές αναζήτησης καταλυμάτων όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα την άνοδο στις κρατήσεις τους.

Κάθε ξενοδοχείο που εισέρχεται στον κόσμο της TAILORBED γίνεται αυτόματα μέλος του «Hotel Member’s Club» και αποκτά τη δυνατότητα να προβάλλεται μέσω της εταιρικής σελίδας της TAILORBED και των λοιπών διαφημίσεών της προς το πελατολόγιό της. Το “Hotel Member’s Club” έχει διττό ρόλο: από τη μία, δίνει στους φίλους της TAILORBED τη σιγουριά ότι, ακόμα και στις διακοπές τους, δεν θα   αφήσουν την ποιότητα του ύπνου τους στην τύχη, αλλά θα έχουν έναν τέλειο ύπνο. Από την άλλη, εξασφαλίζει στους ξενοδόχους ένα επιπλέον κοινό, τους ανθρώπους που ήδη έχουν ονειρευτεί επάνω σε προϊόντα ύπνου TAILORBED και μας ακολουθούν αφοσιωμένα.  Τα στρώματα «Ταξίδι», «Εξοχή» και «Άνεση» αποτελούν τη δική μας μελετημένη πρόταση για το ξενοδοχείο. Είναι αυτά που περιλαμβάνουν  τη νηματόστρωση TAILORBED, η οποία αποτελεί καινοτομία για την Ελληνική αγορά και τη διαθέτουμε κατ’αποκλειστικότητα.

Η ασύγκριτη  αντοχή της και η απειροελάχιστη καθίζηση που παρουσιάζει ύστερα από βαριά χρήση, την καθιστά ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία. Ειδικότερα τα δύο πρώτα, προσφέρουν ένα επιπλέον σημαντικό πλεονέκτημα για τον ξενοδόχο: είναι στρώματα μίας όψης. Δεν  απαιτούν καθόλου χρόνο και κόπο για το απαραίτητο γύρισμά τους. Η ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών εσωτερικών χώρων της TAILORBED, με πολυετή εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, προσφέρει πρωτοποριακές και οικονομικές λύσεις για την ανακαίνιση, επέκταση και εξαρχής κατασκευή κάθε ξενοδοχείου.

ΧΩΡΟΙ ΥΓΕΙΑΣ
Το ίδιο χρήσιμοι μπορούμε να είμαστε στις περιπτώσεις ειδικών ιδρυμάτων νοσηλείας και αποκατάστασης, με αντίστοιχες ειδικές προτάσεις.

 

Υπεύθυνος επικοινωνίας:

Δημήτρης Ράπτης

τ. 210.99.39.000